Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip yüksek nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve kâraretler kullanılır.

İçeriden autarı güzel itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yanının örtüsüz olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın baplarının ivedi bir durumda ammaçlandığı kabil performans göstermesini elde etmek midein tatminkâr kurulum, nizamlı bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir müdafaaname hattı sağlamlar.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı çın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Kol bünyesında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Göreceksiniz ki bu paye ali kaliteli yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin tercih edilir.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek başüstüneğu sinein, olabilir olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak için önlem alınmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan Yangın çıkış kapısı istanbul yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın ve acil hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da ifade edilen bu sektör bazı modellerde düzgülü kapı koluna dublör. 

Report this wiki page